Meer inzicht door de lean opleiding van EC&S Interim management consultancy

Een gemiddelde is geen vast gegeven. Gemiddeld functioneren is niet per definitie een voldoende. Gemiddeld kan ook onvoldoende zijn. Wil je gemiddeld functioneren en daarbij hoog scoren, dan kies je voor de lean opleiding bij EC&S Interim management consultancy. Wij helpen je het gemiddelde te verbeteren, waarom gemiddeld niet meer ene krappe voldoende of zelfs een onvoldoende is. Gemiddeld is de norm en de norm komt dicht bij perfectie.

Wat houdt lean in?

Bij lean probeer je verspilling tegen te gaan en waarde te creëren voor je klant. Bij verspilling moet je denken aan overproductie of lange wachttijden voor je klant. Door efficiënter te werken levert je werk meer op, ook op het gebied van waarde voor je klant. Waarde is dat waar je klant voor wil betalen en dat willen ze niet voor wachten en slechte producten. Lean staat voor heldere communicatie en samenwerken. Op het gebied van communicatie geldt dat alleen de dingen die relevant zijn voor het uitvoeren van je taak worden gemeld op een heldere en duidelijke manier. Iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt waardoor er doelgericht gewerkt kan worden. Medewerkers kennen de klanten en weten waar de behoefte ligt.

Een opleiding voor lean via EC&S Interim management consultancy

Je kunt bij ons terecht voor een lean opleiding. Hierdoor leer je wat lean is en hoe je dit binnen het bedrijf kunt toepassen. De duur van de opleiding is afhankelijk van waar je behoefte ligt. We kunnen de training in een dag geven, maar ook verspreiden over meerdere maanden. In het laatste geval zullen er meerdere modules gevolg worden. Met lean leer je zelf hoe je de capaciteiten van medewerkers op een slimme manier in je bedrijf kunt inzetten.

Aanmelden voor een lean opleiding

Je kunt je telefonisch of per mail aanmelden voor een lean opleiding. Ik kom dan bij je langs om de doelstelling of problematiek te bespreken en krijg vervolgens graag een rondleiding door het bedrijf. Op basis daarvan zal de opleiding worden samengesteld. We horen graag van je.