Een interim manager via EC&S Interim management consultancy

De mogelijkheden die wij op het gebied van interim management aanbieden, zijn divers en afhankelijk van je wensen. Tevens wordt een en ander gebaseerd op de huidige bedrijfsprocessen. Onze interim manager kan voor ene korte tijd langskomen, maar ook een project verspreid over een langere periode is geen probleem. Wanneer je wenst dat we in een korte tijd verbeteringen gaan aanbrengen, dan werken we met de Kaizen Blitz methode. Deze methode houdt in dat we in een zeer korte tijd zeer intensief aan de slag gaan. Het draait hierbij om duurzame verbeteringen en een dergelijk project heeft een looptijd van 1 a 2 weken op fulltime basis. Wil je liever het project over een langere periode laten lopen, dan is de duur doorgaans 3 a 4 maanden op deeltijd basis.

Plan van aanpak

Het is tijd om de schouders eronder te zetten en met een kritische blik naar de huidige processen te kijken. Door gebrek aan capaciteit en kennis, is het er vaak niet van gekomen om toch zeer belangrijke verbeteringen en veranderingen door te voeren. Om ook na afloop van het project te waarborgen dat de verbeterde processen goed blijven lopen, opereren we in teamverband.

Een interim manager inschakelen

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen, dan neem je snel contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Graag komt ik bij je langs voor het bespreken van je wensen en doelen. Vervolgens gaat de interim manager voor je aan de slag en worden verbeterprocessen ontwikkeld en doorgevoerd in de onderneming. We helpen je graag op dit gebied.